Om

Hvem er vi?

Vi bringer mobile løsninger til live

GoAppified blev grundlagt 2015 med formålet om at bringe apps og mobilbetalingsløsninger tættere på slutbrugeren. Vi ønsker at skabe unikke brugeroplevelser for vores kunder med funktionaliteter og resultater, der gør det umuligt ikke at blive "appificeret".

Vi har fokus på at bygge den bagvedliggende infrastruktur og være kundens tekniske sparringspartner for unikke digitale brugeroplevelser. Vi tror på en fremtid med digital selvbetjening og betalinger samt at den mobile platform vil være med til at skabe nye resultater for vores kunder i en digital omstillingsproces.

Vi er specialister i apps og teknologiske løsninger for virksomheder inden for mobilbetaling, facility management, Smart Beacons og meget mere. Vi kan levere ydelserne individuelt eller i en samlet løsning - kun fantasien sætter grænser for mulige løsninger.

Samarbejde med GoAppified vil garantere fleksibilitet, dedikation og høj kvalitet. Vores team bestående af app-udviklere, designere, specialister og projektkoordinatorer vil assistere dig i at skabe den perfekte brugeroplevelse ved at bygge bro mellem den fysiske og digitale verden.

Jobs

Er du interesseret i et job hos GoAppified? Så hører vi gerne fra dig!

Events

Vi afholder ofte fede events. Klik på nedenstående link og find ud af, hvad vi har planlagt.

Nyhedsbrev

Vi udgiver et månedligt nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret på de mange spændende projekter.

© 2015-2019 GoAppified. All rights reserved.